Join the movement Doneer

Ben je oke? is er voor jouw podium, club of kroeg

Met Ben je oké? maak je ongewenst (seksueel) gedrag onder jouw bezoekers bespreekbaar. We bieden posters, animaties en ook advies en maatregelen waarmee je er op jouw locatie voor zorgt dat iedereen een fijne tijd heeft. Ongewenst seksueel gedrag hoort daar niet bij. 

Zo zetten poppodia, clubs en kroegen Ben je oke? in

Zo help je elkaar in de club!

Wat als je Ben je oke vraagt, en ze kennen elkaar al?

<div class="video-embed-container"><iframe title="Wat als je Ben je oké? vraagt en ze kennen elkaar al? Zo help je elkaar in de club" width="500" height="281" src="https://www.youtube.com/embed/nR-jj3nQlBw?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe></div>

Zo pakt het personeel van Doornroosje grensoverschrijdend gedrag aan

Bar en beveiligingspersoneel laten zien hoe zij samenwerken

<div class="video-embed-container"><iframe title="Ben Je Oke in Doornroosje" width="500" height="281" src="https://www.youtube.com/embed/FlvHqraMXsQ?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe></div>

Ben je oke? in de studentendiscotheek

Ben je oké in gesprek met barbestuur en beveiliging van de Wooloomooloo

<div class="video-embed-container"><iframe title="Ben Je Oke in de Woolloomooloo" width="500" height="281" src="https://www.youtube.com/embed/qT4fhiMdCtw?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe></div>

Direct aan de slag met de Ben je oke? campagne op jouw locatie

Je wilt al je bezoekers een leuke en zorgeloze tijd geven. Zij komen om te dansen, elkaar te ontmoeten en te genieten van de muziek. Ongewenst seksueel gedrag hoort daar niet bij.

De Ben je oké? toolkit biedt handvatten die jij kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw bezoekers een leuke en veilige tijd hebben.

Meld je nu aan en ontvang de materialen!

Zij gingen je voor:

“Het is belangrijk dat we ons als podia, clubs, festivals, en het liefst ook reguliere horecazaken, samen inzetten om uitgaan veiliger te maken door ongewenst seksueel gedrag terug te dringen.”

Sandrijn Dekkers - Melkweg

Nieuws

Samen maken we Ben je oke? mogelijk

Om de Ben je oké? campagne ook de komende jaren mogelijk te blijven maken zijn we in gesprek met bedrijven, fondsen en organisaties. Honderden horecalocaties zoals de jouwe maakten Ben je oké? tot de beweging die het nu is. We blijven jullie voorzien van materialen en kunnen daarbij jullie steun goed gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sponsoravond, een statiegeldactie of een werkdag voor een goed doel.

Zie je mogelijkheden hiervoor?

Stuur ons een mailtje!